JE HEBT IEMAND NODIG DIE

EVELYNE

Waarom jezelf het moeilijk maken met technisch gedoe terwijl je je kostbare tijd zou kunnen besteden aan de kern van je zaak? Focus op waar jij het liefste doet en goed in bent. De rest besteed je uit. Zo kan je je cliënten het beste helpen. 

Ik maak voor jou een website die perfect past bij jouw unieke persoonlijkheid. Of beter gezegd: we doen dat samen. Want om de uitstraling van je site er boenk op te hebben, luister ik eerst naar jou verhaal. Wie ben jij? Wat is jouw missie?

Terwijl ik bezig bent met de ontwikkeling van je site kijk jij vanop de eerste rij mee, en hou ik steeds rekening met je feedback.

Na oplevering kan je nog steeds op mij rekenen. Ik zorg voor regelmatige backups en updates (vooral security, zodat je site niet gehackt wordt, want ja dat gebeurt…). Als er aanpassingen nodig zijn kan je kiezen: ik doe het voor jou, of ik leg je uit hoe het moet zodat je zelf aan de slag kan.

MEER OVER MIJ

Doe je nog iets anders dan websites maken?

Ik heb twee bedrijven. Ik werk ook als ontwikkelingsgerichte coach in mijn eigen praktijk. Dat verklaart gelijk waarom ik een zwak heb voor geëngageerde mensgerichte ondernemers. Ben jij zo iemand? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Huh, maak jij ook websites voor je 'concurrenten'?

Ja zeker. Ik ben er van overtuigd dat er in onze maatschappij meer dan genoeg plaats is voor nog veel meer coaches, therapeuten, lichtwerkers etc. We hebben allemaal onze unieke bijdrage te leveren. Aan andere mensen. Want jouw ideale klant is niet mijn ideale klant. Ik zie jou niet als concurrent. Integendeel, samen maken we de wereld een stukje mooier.

Welke opleiding heb je gedaan?

Mijn basisopleiding is ingenieur in de computerwetenschappen. Je kan het volledige overzicht van mijn loopbaan en bijkomende opleidingen – de ene al nuttiger dan de andere 🙂  – terugvinden op LinkedIn.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Mijn partner en onze twee kinderen gaan met een groot deel van de aandacht lopen (wat ik helemaal niet erg vind!). We reizen graag, en trekken liefst de natuur in. Vooral naar de bergen. Verder speel ik muziek, en lees veel. Ik heb geen zittend gat, zoals ze zeggen, altijd bezig met vanalles en nog wat!

NOG MEER WETEN?

Evelyne Vanraes