Balance Body & Mind

Margot Michielsen is de bezielster van Balance Body and Mind . In haar praktijk kan je terecht voor energetische hoofd- en lichaamsbehandelingen, aura & chakrahealing en klankschaalmassages.

Ze richt zich vooral op mensen die ervoor kiezen om meer balans te willen ervaren in lichaam en geest.

Margot, wat zijn Access Bars precies?

Tijdens een sessie worden 32 drukpunten op je hoofd aangeraakt. Het zijn energiebanen door en om het hoofd waar al je overtuigingen en emoties zijn opgeslagen. Hierdoor kan je lichaam blokkades die zorgen voor vermoeidheid, onrust , stress en lichamelijke klachten loslaten.

Wat kan een sessie voor jou en je lichaam betekenen?

Deze behandeling helpt mensen om op een andere manier te functioneren en om alle oordelen over zichzelf op te lossen. Een sessie kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit. Je gaat minder piekeren, helpt bij angsten en je ervaart een diepe ontspanning.

Hoe verliep de samenwerking met Evelyne?

Evelyne is een bijzondere creatieve dame die weet welke website je praktijk nodig heeft. Ze denkt mee en samen kom je tot een prachtig ontwerp. Perfect afgestemd op je noden. Zij voelt aan wat je nodig hebt. Ik kan haar alleen maar aanraden. Een zeer fijne samenwerking.

De website van Balance Body & Mind

Margot is een hele zachte persoonlijkheid die je onmiddellijk op je gemak weet te stellen en waarbij je je altijd welkom voelt. Dat moest natuurlijk ook naar voren komen in haar website. We kozen voor appelblauwzeegroen, met hier en daar een gouden extra zoals in haar logo, veel witruimte en zachte ronde vormen.

Thema : Astra
Page builder : Elementor
Lettertype : Lettertypes : Merriweather / Poppins
Kleurenpallet :

Bezoek de website van Balance Body & Mind

Vergelijkbare berichten