DASWELGRAAF

DASWELGRAAF is de creatieve uitlaatklep van Marlies. Ze maakt unieke geschenken, gepersonaliseerd en met liefde gemaakt.

Heb je zelf een leuk idee? Ook dan kan je bij Marlies terecht. Ze maakt met plezier iets helemaal op maat voor jou!

Marlies, hoe is DASWELGRAAF ontstaan?

Creatief zijn heeft altijd al in mij gezeten en ik kocht als hobby een klein lasertoestel aan. Ik maakte gepersonaliseerde kerstballen voor familie en dat ging al snel de ronde. Plots waren we 2 maanden later, schreef ik mezelf in als zelfstandige in bijberoep en kocht ik een groter toestel aan.

Hoe zie je de toekomst van DASWELGRAAF?

Ik ben op 3 jaar enorm gegroeid en hoop dat ook te blijven doen, in de toekomst zie ik mijn producten nog wel in verschillende winkels liggen.
Wie weet is er ooit wel ruimte voor een eigen werkplek waar ik workshops kan geven, blijven dromen mag he! 🙂

Hoe verliep de samenwerking met Evelyne?

De samenwerking verliep heel vlot. Evelyne communiceert heel duidelijk en bij problemen is ze heel snel bereikbaar. Ze luistert goed naar jou wensen en geeft ook duidelijk feedback als het beter kan. Een toffe madam die ik volledig vertrouwde voor het maken van mijn webshop!

De website van DASWELGRAAF

De instructies van Marlies waren duidelijk: eenvoudig, overzichtelijk, zonder toeters en bellen. We kozen voor één lettertype in plaats van een combinaties van meerdere lettertypes, en een eenvoudig kleurenpallet met één accentkleur, gecombineerd met een witte achtergrond en zwarttinten voor de teksten. Less is more!

Thema : Kadence
Page builder : Gutenberg & Elementor
Lettertype : Roboto
Kleurenpallet :

Bezoek de website van DASWELGRAAF

Vergelijkbare berichten