Jouw ZIJN in Balans

Jouw ZIJN in Balans is de onderneming van Fien Van Dyck. Fien beoefent TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde) door middel van stemvorken en etherische parfums op de acupunctuurpunten.
Ze geeft ook les aan collega therapeuten in de technieken die ze gebruikt.

Fien, waarom ben je met Jouw ZIJN in Balans begonnen?

Na jaren lang innerlijk werk te leveren en bovenop nog eens een auto-immuunziekte te krijgen, vroeg ik me af of het überhaupt nog wel mogelijk is om dat ongedaan te maken. Opnieuw te kunnen leven alsof ik nooit die zware rugzak op had, noch ziek was geweest.

Wel, het antwoord is JA!

Eenvoudigweg omdat als er iets in de ene richting mogelijk is, hetzelfde in even straffe extremen aan de andere kant mogelijk is, en dus als antidotum werkt. Dat is het het hele verhaal van yin en yang, waarmee we werken in TCM. Als je bij mij in de praktijk komt zoek ik het juiste antidotum voor jouw concrete situatie.

Waar kunnen de mensen terecht voor een behandeling?

Op maandag, dinsdag en woensdag ben je welkom in mijn praktijk in Ekeren, op dinsdag en donderdag in Herenthout. In overleg is het mogelijk om een behandeling te krijgen bij jou thuis. Om een afspraak te maken kan je best even bellen of een smsje sturen.

Hoe verliep de samenwerking met Evelyne?

Evelyne luistert heel goed naar wat je nodig hebt en waar je voor staat. Van daaruit denkt ze mee en werkt ze een basis uit met verschillende mogelijkheden.
Ze heeft héél duidelijk zicht op wat wel en wat niet kan, en ondersteunt je doorheen je teksten om ze helemaal à point te krijgen. Geeft directe feedback, maar vanuit een warm hart. Brengt zelf ideeën aan waar het jou ontbreekt, …
Wat ik zelf bovendien erg belangrijk vind als klant, is dat Evelyne je enkel verkoopt wat je écht nodig hebt. Ze biedt je de goedkoopste mogelijkheden aan zonder in te boeten op kwaliteit, om zo zotte kosten te vermijden.

De website van Jouw ZIJN in Balans

Fien had al een logo met mooie groentinten. Die kleuren hebben we als uitgangspunt genomen. De opdracht was verder: ronde vormen en zachte overgangen. En chinese bloesems, die moesten er zeker ook bij!

Thema : Astra
Page builder : Elementor
Lettertypes : Merriweather / Poppins
Kleurenpallet :

Bezoek de website van Jouw ZIJN in Balans

Vergelijkbare berichten